Uprzejmie informujemy, że wszelkie informacje zawarte w niniejszej bazie przeznaczone są tylko i wyłącznie dla obecnych lub potencjalnych klientów i pacjentów chcących zweryfikować danego dietetyka pod kątem jego kwalifikacji i przynależności do Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków. Wszelkie inne użycie zawartych w wyszukiwarce informacji wymaga zgody Zarządu PSD.
telefonicznie
mailowo
messenger
Konferencja Dietetyki Sportowej, Warszawa 7.12.2019
III Śląska Konferencja Dietetyki Klinicznej, Katowice 19.10.2019
Kobieta i hormony - wszystko co trzeba wiedzieć Warszawa, 06.04.2019
Dietetyka kliniczna przez przypadki: insulinooporność, PCOS, hipoglikemia reaktywna Łódź, 09.09.2019
Praktyczne zastosowanie coaching w pracy dietetyka (24h kurs) Łódź, 12.2018
Trends in dietetics 2018 Łódź, 03.11.2018 Psychodietetyka w praktyce Łódź, 16.09.2018 VIII Ogólnopolska Konferencja Dietetyki - Congressus Dietetica Łódź, 06-07.04.2018
I Ogólnopolska Konferencja Psychika a Dietetyka Łódź, 06.05.2017
'Jak skutecznie pomagać zmieniać nawyki' umiejętności coachingowe w gabinecie dietetyka, Klub psychodietetyki Warszawa, 05.02.2017 Żywienie osób aktywnych, Akademia Dietetyki Sportowej Warszawa, 21.08.2016
I Konferencja naukowo - szkoleniowa pt.: 'Żywienie dziecka wczoraj i dziś' Kraków, 07.05.2016 Cykl szkoleń w zakresie Wspólnej Polityki Rolnej UE Warszawa, 2009-2010 Audytor wewnętrzny systemów GMP/GHP oraz HACCP, TĂśV SĂśD Polska Warszawa, 06.2008
Dietetyk; Pracownia Zdrowego Żywienia Katarzyna Popielawska Tomaszów Mazowiecki; V 2018 - do chwili obecnej
- poradnictwo żywieniowe i dietetyczne - warsztaty edukacyjno-kulinarne dla dzieci i dorosłych; wystąpienia publiczne na różnych eventach związanych z promocją zdrowia - edukacja żywieniowa w placówkach oświatowych (prowadzenie warsztatów edukacyjno-kulinarnych z personelem; rodzicami i dziećmi) - analiza i układanie jadłospisów dekadowych dla placówek
Edukator żywieniowy; Zdrowo Jemy Zdrowo Rośniemy IX 2015 - XII 2017
- edukacja żywieniowa w placówkach oświatowych (prowadzenie warsztatów edukacyjno-kulinarnych z personelem; rodzicami i dziećmi) - analiza i układanie jadłospisów dekadowych dla placówek
Technolog; specjalista ds. zapewniania jakości; Runo-Pol Sp. z o.o. Wolbórz; VII 2011 - X 2017
- Nadzór; aktualizacja i weryfikacja systemu zapewniania jakości; - Opracowywanie receptur; instrukcji technologicznych oraz norm zakładowych dla określonego wyrobu i wdrażanie ich do produkcji. - Kontrola jakość surowców i produktów na każdym etapie; - Organizacja i monitorowanie pracy podległych pracowników - Szkolenia pracowników zakładu z zakresu bezpieczeństwa żywności
Starszy Inspektor; Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych Warszawa; V 2008 - VI 2011
- Kontrole ex-post dotyczące wydatkowania funduszy unijnych w ramach mechanizmów Wspólnej Polityki Rolnej.
- Koordynacja działań administracyjnych; nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów.