Wykaz dietetyków zrzeszonych w PSDiet

Uprzejmie informujemy, że wszelkie informacje zawarte w niniejszej bazie przeznaczone są tylko i wyłącznie dla obecnych lub potencjalnych klientów i pacjentów chcących zweryfikować danego dietetyka pod kątem jego kwalifikacji i przynależności do Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków. Wszelkie inne użycie zawartych w wyszukiwarce informacji wymaga zgody Zarządu PSD.

Katarzyna Rywczyńska-Mróz
Specjalizacja:żywienie w chorobach
Miasto:Warszawa
Telefon:512380095
Email:katarzyna.mroz@icloud.com
Strona:


Miasto przyjmowania pacjentów:Warszawa
Adres przyjmowania pacjentów:
Kod przyjmowania pacjentów:
Sposób umawiania wizyt:


Dodatkowe szkolenia:

1. 'SOIT-School of Insulinresistance Therapy'; Fundacja Insulinooporność; uzyskany tytuł: specjalista przyjazny insulinoopornym
2. 'Diagnostyka laboratoryjna w pracy dietetyka. Część I'; Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej; Wrzesień 2018
3. 'Celiakia - choroba o wielu obliczach'; Konferencja Naukowo-Szkoleniowa ALAB laboratoria; październik 2018
4. 'Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego'; VIII Konferencja Naukowa SGGW w Warszawie, Wydziała Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Katedra Dietetyki; listopad 2018
5. 'Rola diety w schorzeniach tarczycy'; Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej; listopad 2018
6. 'Żywność, żywienie w prewencji i leczeniu - postępy 2018'; IV Narodowy Kongres Żywieniowy Instytutu Żywności i Żywienia; styczeń 2019
7. 'Różne oblicza insulinooporności'; II Warszawski Dzień Dietetyki Klinicznej; Warszawski Uniwersytet Medyczny, Wydział Nauki o Zdrowiu, Zakład Dietetyki Klinicznej; kwiecień 2019
8. 'Diagnostyka laboratoryjna w pracy dietetyka. Część II'; Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej; styczeń 2020
9. 'Psychologiczne techniki pracy z pacjentem w gabinecie dietetyka i innych specjalistów zajmujących się zdrowiem'; Instytut Psychodietetyki; webinar z dr Anną Januszewicz; wrzesień 2020
10. 'Praca nad realizacją celów, zmianą nawyków oraz stresem u pacjenta, z perspektywy psychodietetycznej'; Food-Forum, uniqskills.com; szkolenie on-line; wrzesień 2020
11. 'Dieta dla zdrowia i planety. Jaka powinna być dieta przyszłości?'; 5 Narodowy Kongres Żywieniowy; Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny; październik 2020

Doświadczenie:

Skontaktuj się z dietetykiem

  • Hidden
  • To pole jest używane do walidacji i powinno pozostać niezmienione.
Podziel się